Kanskje – kanskje ikke..

Jeg jobbet i vei etter undervisning i dag og ga meg ikke før jeg var i målet jeg selv hadde satt meg for ettermiddag sånn nærmere klokka fire. Så var det noe småtteri å plukke med seg i matbutikken og deretter et par nye potteplanter til stuevinduet. I dag hadde vi pai med brokkoli, mais og skinke til middag. Hjertesalat med cæsar dressing og hvitløkskrutonger til så ble det både sunt og godt!

Jeg har lekt med den ambisiøse tanken å få tatt en sving med støvsuger, gulvklut og støvkost i allefall i en etasje ikveld men nå ser jeg jo at klokka drar seg mot sju, hunden har enda ikke fått seg en tur og jeg har akkurat drukket kaffekoppen etter middag. Så kanskje jeg har vært vel optimistisk. Men noe av det skal jeg nok få til nå som det er så lenge lyst! Jeg er egentlig litt trøttere enn jeg behøver i dag siden telefonen ringte  i 4tiden i natt. Det var fra Canada. Noen som meget sjelden ringer- og som sikkert aldri har vært langt av gårde – hadde glemt hvordan det hadde seg med tidsforskjellen. Grrr… og på toppen var det ikke til noen av oss her hjemme men til han som selv er i utlandet akkurat nå! Nei det er som jeg har tenkt en stund: fasttelefonen kan vi nok antakelig si opp. Nesten bare telefonselgere som skal ha tak i oss på den!

Ham and vegetable pie for supper today. I have intentions of getting at least one floor in this house clened up this evening but wo knows how far I’ll get since it’s already almost seven o’clock and the dog needs her walk first. And I’m tired since some rare caller from Canada forgot about the time difference to Norway and called us at four in the morning! It wasn’t even for any of us at home at the moment, but for the one that is himself abroad right now! Ugh!

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Kanskje – kanskje ikke..

  1. Lillesyrran says:

    Rene Nigella-fakter, jo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s