Noen kommer, noen går.

Jeg og mamma var en tur til Svene i dag, tanten og onkelen min bor der, så vi var der noen timer på besøk. Det var hyggelig for det skjer ikke ofte nok. Det var en passende dag for en tur siden det var vekselsvis sol, overskyet og regnbyger. Mens jeg var på vei, ringte  Bill og sa han var på vei hjem. Han hadde landet på Gardermoen  etter å ha fløyet fra Shanghai. Nå har vi sett på fotoer fra Verdensutstillingensom han hadde tatt med seg kameraet mitt for.

 Men han var skuffet. Ikke over utsiden av de mange flotte paviljongene men Norges var blandt annet bare filmer fra Norge. Jeg hadde sett for meg nasjonaldrakter, dansere, mat, kunst… Ikke noe av det, sa han. Han var inne i både Norges og Canadas paviljong men ble skuffet over begge.  Og det syntes jeg bildene hans avspeilet også. Jaja… så vet vi det…

Mom and I went to visit my aunt who lives outside of Kongsberg -while Bill was on his way home from the airport after his week in Shanghai. He visited the World Expo there but was rather disappointed about the display inside both the Norwegian and Canadian pavillions.

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s