Fargerik mat

Å grille betyr som regel fargerik mat her hos oss. I dag grillet vi kylling på spyd.

Det tristeste som finnes er spyd med en mix av snargrillede og langsomtgrillede stykker. Det betyr alltid over- grillede  grønnsaker og muligheten for undergrillede kjøttstykker. Så her blir kjøtt og grønnsaker grillet på hver sine spyd.

Salat må til også.

Og idag laget jeg mine egne krutonger. Loff, olivenolje, hvitløk og rosmarin. Ristes i panne.

We had a bbq today, that usually means colourful food around here. Today we had cubed chicken. A sad bbq to me means that the skewer contains fast cooked veggies together with meats that require longer time. So around here meats have one skewer, veggies another! And there’s usually a salad to go with it. Today I made my own crutons for the salad; olive oil, garlic, rosemary and white bread cubes roasted in the frying pan.

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fargerik mat

  1. sipusa says:

    Det har du jammen rett i, det med kjøttet og grønnsakene altså! Kjempeflotte fargerike grønnsakspyd, nydelige hjemmelagede krutonger! Kyllingen var sikkert god men den ser jo ikke så spennende ut hehe;-)

    Håper dere koselerte dere max:-D
    og takk for hyggelig kommentar om hårkutten min;-)

  2. Torunn says:

    Mmmm…dette såg godt ut!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s