Inn i roligere farvann

..for å si det på båtspråket. Emma ser bedre ut for hver time, nå tror jeg det må et familiemedlem til for å se at det er en liten hevelse over snuten fremdeles. Vi fikk beskjed fra  “dyre-legen” som Mmmmarianne kalte veterinæren- og med rette- at vi kunne gi halv dose med “ormepiller” i dag også. Jeg har vært og kjøpt, men så ringte de fra Gvarv igjen og sa at vi skulle kutte ut de smertestillende et par dager for de to medikamentene  gikk dårlig sammen  for hunden. Det visste ikke jeg da jeg ga henne den i morges, og kanskje er det derfor hun har kastet opp en del i dag. Så etter ormepillen kom det opp igjen, men det går rette veien så det får være. Jeg skal egentlig sette henne på to uker til med antibiotika, men nå har jeg ventet litt for å se om magen roer seg så hun ikke kvitter seg med dem og. Godt humør har hun igjen ihvertfall!  Og lyst på det vi spiser til middag hadde hun likevel!

Venninna mi var innom midt på dagen og tok henne ut og stelte litt med henne, mens jeg kjørte tenåringene til Costa del Austbygda, vår lokale strand som idag kunne by på omtrent 15 grader i vannet og familiens eneste “is-bader” tok utfordringen og ga seg ikke før hun tålte full neddykking og svømming. Det er Carly vi snakker om. Vi andre smurte på solkrem og nøt 27 gr i lufta, takksåmeget! Det gjaldt å benytte seg i dag, for utsiktene til knallsol er ikke stor de neste dagene. Det loves mer ut-og-inn-på-verandaen-vær.

Emma is better today, you’d have to be a family member to see her swelling now and although she’s been puking she’s in a good mood tonight. The vet told me this afternoon I should hold off on her pain medication since she’s taken “snake- pills”. I gave them to her this morning so maybe that’s why she was feeling sick to her stomach.. My friend took a trip to see her midday since I took the girls to the local  beach “Costa del Austbygde”. Carly is the family’s viking and she didn’t give up until she handled swimming in the water that held around 15 C. The rest of us didn’t even consider it. Instead we enjoyed the temperature of 27 in the air!

Den krabaten på bildet over aner jeg ikke hvem var, men han er såååå søt! (I don’t know this little fellow, but he was soo cute!)

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Inn i roligere farvann

  1. bente says:

    Den stranda kjørte jeg forbi i dag. Det har vært helt utrolig nydelig vær i dine trakter i dag.
    Så bra å høre at det går fremover med hunden. Man blir alltid veldig bekymret når det skjer noe med de firebente. Håper dere får flere fine soldager og kan nyte stranda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s