Lysere utsikter

(photo by Carly)

Det er en høyere himmel der ute. Jeg betalte en massiv bunke regninger i går og en jakke er endelig ferdig etter å ha ligget i skapet i månedsvis. Så ja- det er lysere utsikter. Jeg har onde hensikter med bikkjehåret som dekker gulvene, jeg planlegger en brød deig og definitivt litt tid på verandaen. Men først: Modellen poserer!

There is a higher sky out there than yesterday, I paid a massive stack of bills last night and a jacket that has hibernated  for months in the closet is finished. So yes- things are looking up. I have vicious plans for the dog hair covering our floors, I am planning a bread dough and definetly some porch time. But first: The model is posing!

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Lysere utsikter

 1. Bonnie says:

  Very nice! Congratulations!

 2. amylin says:

  Så fin jakke!

 3. Elisabeth says:

  Kjempefin jakke med originalt bilde på ryggen 🙂

 4. Hannesol says:

  Du og du så flott den ble! Mottakeren ser veldig fornøyd ut også. – Har ikke fått vært innom deg på en stund, men nå har jeg lest meg opp litt. Skjønner at dere har drevet med litt av hvert denne sommeren – teltturen hørtes fornøyelig ut 🙂 Leit med Emma da – er hun ordentlig iform nå? Doggen har fått en infeksjon så her er både hund og eier litt slække av antibiotika (jeg har uvi/nyreprob) så nå har vi roet tempoet og holder oss ved dørene her hjemme. Hadde planer om Gaustatoppen iår, men det må vente til vi er opptrente igjen. Ha en god ferie videre! Mange hilsner fra Hanne

 5. Torunn says:

  Kjempeflott jakke!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s