Her skal det jobbes!

Huset ser nøyaktig ut som om vi har vært borte hjemmefra i et par helger på rad- så i dag skal det jobbes. I morgen også! Ingen bønn! Det skal støvsuges, vaskes, støvtørres- og ikke minst ryddes. To tenåringer i 2.etasje har fått ordrelisten levert også. Og Janne- kanskje jeg kunne få plukke noen epler i dag?

Jeg har også tenkt meg på kirkegården og hente blomster vi har i krukke der, likeledes potte om/kassere uteplantene her hjemme før de blir overrasket av frost.

 Det er definitivt slutt på å bruke utemøblene også, så de kan vi vel bare pakke sammen. Sola går snart fra dalen, allerede er det lange skygger og deler av byen har alt mistet solstrålene som heller ikke har vist seg noe sted på himmelen på en stund. I dag er det heldigvis opphold og det har værmenn og -damer lovet resten av helgen. Mulig helgen vil inneholde noe strikketid også, og jeg har et hemmelig ønske om å komme meg på Rjukanbadet på et eller annet tidspunkt. 

The house show vivid signs of us being away for two weekends in a row and the weekend will be dedicated to cleaning, vacuuming, dusting and -last but not least- tidying up the mess everywhere. I also thought I’d pick some apples from the neighbours tree as she said I could, and deal with the flowerpots and garden furniture outside. The sun is about to leave the valley anyway. I also have a flowerpot to pick up from the graveyard  and I have a secret wish of making it to the public pool in the course of the weekend. Hopefully I’ll squeeze in some knitting time too..

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Her skal det jobbes!

  1. Janne says:

    Håper du er fornøyd med eplene 😉 Bare og hente mer om du vil ha mer 🙂 Du jeg glemte og spørre om du fryser de rett ned etter du har skrelt de og skjært de opp i båter? Du forveller de ikke først eller sukrer de??? Tror jammen jeg vil gjøre det samme i morgen 😉

  2. Janne says:

    Veldig kjektvint ;o) Spørs om jeg skal gjøre det i morgen om jeg blir ferdig med oppgavene innen sikkerhet. Klarte å bli ferdig med oppgavene innen salg i dag. Godt med alt som er unnagjort før jeg drar til AiR 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s