Mandagsfri

Det beste jeg vet er å ha fri på en hverdag. Da er det liksom ikke måte på til fri fra den vanlige rutinen. De siste årene er det blitt sånn at jeg gjerne kan bytte den vante rutinen med å gjøre andre nyttige ting, det må ikke nødvendigvis være bare hygge, avslapning og latskap- selv om det selvsagt også kan flyte fritt i blandt. I dag var jeg for eksempel ualminnelig tidlig oppe og selv om det ikke var selvvalgt, er det greit. Jeg kan ta en sofa-lur senere hvis behov. Det er imidlertid helt bombesikkert at jeg ikke skal gjøre mye nytte for meg i dag. Jeg er så forkjøla at en fyre- og- drikke- te- med- honning- dag er på sin plass. Ute er det frossent, oppe i lia skinner sola og jeg har kommet et lite stykke på min siste idè.. Det er nok.

Having a workday off is more enjoyable than a weekend off. Getting a break from the daily routine is nice and over the past few years I’ve found that it is also enjoyable trading the regular routine in for some other chores is all right, it also goes under the definition of having time off. Today I was up way too early, but that’s okay, too, I can have a nap later if needed. One thing is certain, thoug: Today is a make-a-fire- and-drink-tea-with-honey-day. My cold requires it. I have gotten a little farther on my idea from yesterday, by the way.

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Mandagsfri

  1. Birgitte says:

    Innmari koselig når du har sånne feriedager og tid til å lage så koselige innlegg!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s