På ekte fredagsvis.

Jeg har lengtet etter fredagskvelden.. og kun gruet for hundetur som må foregå i en kald trekk som går gjennom marg og bein. Heldig for meg så har min hund bestemt seg for å vente lenge i dag- hun er utstrakt på sofaen mens jeg har inntatt lenestolen etter nachomiddag . Kaffe fikk jeg servert av min eldste og litt skravling deltok tenåringene i før de forsvant til sine rom oppe, en for å rydde og en annen for å spille gitar og synge litt bak lukkede dører. Jeg fyrer og skal baaaaare se på TV, kanskje meditere litt med nål og tråd og tilslutt legge meg og sove akkurat når jeg vil og hvor lenge jeg vil. Det er i høy grad behov for ekte fredagshvile. (bilde: et glansbilde mamma fikk da  hun var barn)

I need this Friday! I have longed for it. I only dreaded walking the door in an icy cold draft out there. Lucky for me; my dog has decided to wait this evening, she’s stretched out on the couch and I am curled up in the recliner. I am going to watch TV, maybe meditate with needle and thread for a while and go to bed whenever I feel like it, sleep in for as long as I like . I need it. A real Friday rest.

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s