Lørdagsro

Varm kaffe, pusten fra en hund som sover, fuglene som mesker seg med nyinnkjøpte solsikkefrø. Det er ikke nødvendig å betaler for kurs i avslapning. Dette er helt gratis. God lørdag til alle som titter innom i løpet av dagen.

Warm coffee, a sleeping dog, birds feasting on sunflower seeds. Who needs to pay for courses on relaxation? This is for free. Have a great Saturday all you who visit my blog today.

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Lørdagsro

 1. bente says:

  Så deilig med en rolig lørdag. Med hektiske hverdager er det viktig med rolige helger og tid til energipåfyll. Håper lørdagskvelden din blir like rolig og fin.

 2. lisbeth58bula says:

  Det ser det ut til at den blir, Bente! Sitter og strikker fletter. Så lenge tv programmene ikke frister går det bra å bruke mønster. Men nå maser Emma på tur og rykker nærmere for hvert minutt- så jeg går vel legge fra meg og ta en tur med hunden før jeg hygger meg videre med strikkepinnene!

 3. sipusa says:

  Mhm, høres fint.
  Jeg har hatt radio og strikketøy og kattene så klart, er ikke verst det heller. Kjente det var stort behov for en rolig dag. Når jeg fikser å nesten ikke gjøre noe i løpet av en dag er det et sikkert tegn på at jeg er sliten, men jeg kommer tilbake som løve igjen;-D Bare at jeg må ha en skinnfelldag først hehe.

 4. bente says:

  Takk for hyggelig besøk i bloggen min. Nå er jeg nysgjerrig på hvor søsteren din bor. Jeg har jo fått med meg at du bor på Rjukan, vi har en gammel gård i Atrå, så verden er ikke stor. Håper turen din var deilig og at strikkepinnene får gått varme i kveld.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s