Alle får

Vi sørger godt for oss selv i helgene. Vi pønsker ut gode middager, vi unner oss godteri hvis det behager, vi heller noe godt i glassene og er skammelig heldige og bekymringløse. Det samme sørger vi for at hunden er, men nå er det vinter så man må også huske fuglene. Det gjør jeg! Mere fuglefrø er innkjøpt, gammelt brød funnet fram og et eple ingen ser ut til å ville spise skal også på brettet i morgen formiddag.

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Alle får

 1. Vibeke says:

  Småfuglene ja, må kanskje kjøpe noen meiseboller. Er litt engstelig for at fuglene skal bli kattefór her, men nå nekter pusen å være utendørs. God helg! 🙂

 2. bente says:

  Det er viktig å tenke på småfuglene også. De skal tydelig få seg et herremåltid i denne søte adventstid. Her går det i solsikkefrø og meiseboller, men ideen med eple skal jeg ta med meg. Vil bare ønske deg en fantastisk adventshelg, håper du får masse hygge og avslapning.

 3. lisbeth58bula says:

  Takk, Vibeke. Og hold katta inne ;-D!

 4. lisbeth58bula says:

  Takk, Bente, jeg har hørt man kan legge ut banan også for eksempel. Det bare tiltrekker seg forskjellige fugler ettersom hvilken mat man legger ut.

  God helg til dere begge, Vibeke og Bente.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s