Siste nytende åndedrag

Det er definitivt slutt på juleferien. Det er ikke spor av jul i stua bortsett fra en rød asalea og en rød blomsterpotte. Men telys og glasslykter har vi . Og fyr i peisen. Og vi har hatt middag bestående av svinestek og surkål og det er jammen enda noen julegodter på bordet. Og kanskje en og annen tørr barnål som har gjemt seg i kroken..

Jeg var på besøk hos T i går kveld etter kinofilm og det er vel første gangen i julen at jeg har gått på besøk, faktisk:

 

 I morgen er det kurs på jobb og ellers en vanlig arbeidsuke. Det er okay. jeg har rukket og senke skuldrene i løpet av uken. Og jeg akter å utnytte kvelden til fulle. Et nytt Country Living ligger på bordet og en ny serie starter på TV.

This is the end of the Christmas holiday. All the decorations are gone except a red flower pot and a red azalea, but we still have a fire going, lots of little glass lanterns for candles and we have had a pork roast dinner. Also there are still some Christmas sweets on the table.  Last night I went to visit T after we went to see a movie. Tomorros is work, first a course Monday and a regular work week for the rest. That’s okay. I have lowered my shoulders  and I intend to make full use of this evening; there’s a new issue of Country Living on the table and there’s a new series starting on TV.

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s