Så gyver jeg på igjen

Og det gjelder både jobb og i strikkekurven! Kursdagen var ganske interessant, men etter lunsj ble det mye gjesping innimellom! Og så ropte magen at det var lenge siden det hadde gått sååå lenge mellom at noe havnet i den! Det har også vært mildere noen dager, men nå er vi på vei nedover på termometeret igjen, så også der gyver vi visst på igjen. I tillegg melder de ganske mye snø..

Hva strikkekurven angår så har jeg rukket opp en Bella Mitten som slett ikke passet noen her i huset, så har jeg strikket en til som passet Yngste, men slett ikke Eldste Datter. Så etter jobb i dag bunkret jeg flere strikkepinner i div. størrelser og et annet garn. Nå tenker jeg at det er verd forsøket med dobbelt Smart garn på pinne 5, evnt. 7. Jeg gir meg ikke, nei ikke denne gangen!!

Jeg er invitert på besøk i kveld og jeg tvinger tilbake gjespen her jeg sitter og ser fram til en aften i tre andre damers selskap. Vi er alle fire glade i en god latter , så jeg er sikker på at det blir en dose godt humør. To av dem er rå på håndarbeid også, så jeg kan jo stikke Smart garnet i bagen og se om det ikke passer å hale det fram..

I’m at it again. Workwise the course today was allright although the yawns came after lunch due to getting up early. My tummy was in shock over how long it was in between something arrived i there after the frequentChristmas festive meals.  The temperatures are on its way down again and they call for snow..

In my knitting basket I have stocked up on more needles of different sizes as well as a different type of yarn since the first Bella Mitten had to be unravelled. Nobody in this family had hands that small. The second one fit hte Youngest but not the Oldest Daughter and now I am thinking of trying double Smart Yarn on needle 5 or 7 . We’ll see.. Tonight I am invited out to see three other ladies that all enjoy a good laugh so I imaine it’ll be good. Two of them are also super clever at knitting and needlepoint so I might pull my Smart Yarn out of the bag at some point.

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Så gyver jeg på igjen

 1. K@ri says:

  Godt Nytt År min venn 😉
  Jeg håper du er frisk og rask og uthvilt tilbake i hverdagen igjen.
  Jul er rett så godt, men jeg liker hverdagen godt også, og den er det jo fleste av. Sliter litt for å få Lady tilbake i hverdagen, men vi får det vel til skal du se. Hun syns det har vært stas med sene morgener og mange folk rundt seg, så nå drar hun meg i pysjen om morgenen og vil ha meg tilbake i senga, og siden jeg er den eneste lekekompisen tilgjengelig, så vil hun leke med meg hele dagen….
  Jeg ser at du som jeg koser deg med strikking på etterjulsvinteren, og det føles nesten som et privilegium nå etter siste innspurt på kjøkkenen før jul. Jeg fikk KnitPro i posten i dag(forsinket julegave pga lammel flytrafikk fra UK), og jeg gleder meg veldig over den gaven. Akkurat nå har jeg ryddet matskapet, og alle brukende rester havnet i en rundstykkedeig. Skal bli spennende å se hva det blir…. Jeg har ikke behov for søte kaker for øyeblikket, men grovt brød med ost smaker fortreffelig.
  Ønsker deg en fin etterjulsvinter, og husk de små friminuttene vi trenger for å holde oss ovenpå i hverdagen. De er viktige 🙂
  Vakre tanker fra K@ri*

 2. lisbeth58bula says:

  Å så koselig med lang kommentar fra deg, K@ri! Jeg ble helt varm om hjertet. Det ble nok gode rundstykker tenker jeg!! KnitPro!?! (Misunnelig) Gratulerer, det vil du ha glede av tenker jeg. Nå hopper jeg over til bloggen din for å se om du har lagt inn et nytt stemningsbilde!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s