Å ta itu.

Det er søndag, den var langsom i starten- som er så herlig etter travle ukedager. Men nå skal her taes iitu med diverse nødvendige huslige sysler! Jo, det skal det!!

Det skal taes en opprydning av små tullete ting som ligger på feil plass, det skal støvsuges i de minste kriker og kroker, støv skal tørkes og kanskje tilogmed gulvet skal få en skurefill- omgang! Og det skal på ett eller annet tidspunkt ryddes i den hersens strikkekurven, jeg lover!

Bill er ute og strever med en snøfreser som gikk med klagende og langsomme lyder til å begynne med før den nektet å starte etter en ørliten pause der Bill fikk seg litt frokost. Men han er jo ikke kjent for å gi seg så lett den mannen, og det er antalkelig svært lite fristende for en mann med 17 skruer i hofta å tenke på måking med sørlandsskuffa!

Nå har han kommet inn og  funnet noe han tror kan gi god instruksjon for å fikse problemet på nettet- og jeg får sette i gang for å være ledig til evnt. ski på TV!

This Sunday are going to be devoted to house cleaning chores in between skiing on TV. Bill is struggling with a snow blower that won’t work and he is right now checking how to fix it by reading some instruction on the internet. When I have finished the chores I will organize my knitting basket. I promise!

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Å ta itu.

  1. Kath says:

    Thank you for your lovely comments on my blog. Hope the snow blower got going, it looks as though you need it!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s