Nå tror jeg det holder!

Jeg har en uke fylt til randen av plikter ser det ut til. Mors-plikter og jobb-plikter som strekker seg utover kveldene til jeg segner om i sengen og leser knappe to sider i en av bøkene som ligger på nattbordet:

Mandag gikk jeg tur med hunden før jeg skulle bistå en av tenåringene med lekser. På vei hjem styrtet jeg venstrekneet i bakken så det sang. Det gikk heldigvis forsåvidt greit med kneet etter å ha tibrakt kvelden i stol med høyt hevet fotbrett og en pose frosne erter på skrubbsåret mens jeg ytte akademisk service som forhåpentligvis klargjorde ett og annet for min tenåring! Dagen etterpå kunne arm- musklene mine merke at jeg hadde prøvd å ta imot for svalestupet! Jeg er støttekontakt på tirsdag, og vi er jo som regel i byens svømmehall. Jeg holdt meg  til  rolig svømming i det varmeste bassenget. Armene ville helst det.. Etterpå måtte jeg bare komme meg gjennom en bunke rettinger som lå og ventet på meg.

I kveld har jeg vært ute en tur på holka igjen, men du kan vel se for det et svært veloverveid ganglag på en forholdsvis kort tur! Og hva ellers? Litt mer internettsøk og diskusjoner med tenåringen som antakelig ble ørlittegrann klokere av det og fikk gjort forventet arbeid tilslutt. Jeg har en følelse av at morgendagen blir fylt også. Det kommer en reparatør for å se på “Martha” som står uten i kjelleren uten vilje til å hjelpe meg med klesvasken og helst skulle vel ett og annet huslig også få litt oppmerksomhet. Hvis jeg har noe å gi innen da.. Og fredag ettermiddag skal jeg visst kjøre den andre tenåringen til fjells. Men når jeg tenker meg om tror jeg det står en nødvendig snartur ut av dalen for å få tak i hundemat på tapetet den ettermiddagen også. Og Mannen i Huset er selvsagt ute på snartur til to land denne uken og kan overhode ikke gjøre noe for å avhjelpe i ett tett program. Jeg tror jeg skal love meg selv en god fridag i løpet av helgen! Enten jeg trenger det eller ei! 😉 Og nå skal jeg ha en skive karbo- samme hva Fedon eller andre forståsegpåere mener! Så det så!

My week is filled to the brim of motherly and work related duties looks like. On Monday I just took the dog for a walk before I was going to help my teen with some homework. On my way home I plummeted down on the hard ice on my knee and spent the rest of the evening with my foot up and a bag of frozen peas on my swollen knee while providing my daughter with some advice.

On Tuesdayst I am at the pool with the lady I am the support person for once a week. I stuck to slow swimming in the warmest pool  that day. My arms informed me that they had done their best at trying to catch me as I fell on the ice the day before. Afterwards I took care of a pile of tasks I had to correct for my students.

Today I have taken the dog for a brief and most cautious walk before providing advice and assistance with more homework again. Tomorrow I will receive a repair man who will take a look at “Martha” in the basement. She is of no help with laundry these days! I should maybe tend to some house chores tomorrow if there’s any energy left in me. friday I just realized will be spent driving out of town to get dog food and then drive the on teenager in the opposite direction for a weekend trip. Of course I am by myself about these things this week. The Hubby is visiting two countries this week and would rather be here I’m sure. I think I am going to give myself a day off during the weekend! Wether I need it or not ;-). And now I am going  to have a slice of carbohydrates no matter what the dieticians say!

Advertisements

About lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Nå tror jeg det holder!

 1. Janne says:

  Huff da Lisbeth, du må holde deg på beina 😉

  Er i Tønsberg nå og skal innom Kongsberg på vei hjem i morgen. Så er det noe hundemat jeg kan få tak i der så si i fra så kan jeg skaffe deg deg og du slipper å stresse ut av dalen for det. Send meg ev en sms med hvor og hva 😉
  nr mitt er 47 90 76 80

 2. K@ri says:

  Puh!!! Jeg blir nesten sliten av å lese om travelheten din, så jeg skjønner at du syns det er travelt! Men hold ut, min venn: I morra er det helg 🙂 Jeg gleder meg vildt! Favorittdattera ankommer i morra kveld (om SAS, været og de danske på flyplassen vil…. I dag ville de ikke….). Helga skal nytes i Mulighetenes Rike, og akkurat nå tror jeg det er hva jeg trenger. Kan ikke være hjemme en solskinnsdag til å se på de upussede vinduene uten å ta tak i det, og det er sagtens ikke enkelt når det er blå grader det meste av dagen.
  Jeg ønsker deg en god helg, og hvil deg borger: Det har du fortjent!
  Vakre tanker fra K@ri*

 3. lisbeth58bula says:

  Takk, K@ri! Skal sørge for at jeg får en god pause slik jeg liker den! Høres ut som dere skal få en fin helg! Og vinduene er jeg forskånet fra å gremmes over inntil sola vender tilbake til Rjukan uti mars! Men da blir det nok en gruvekkende opplevelse ;-D
  God helg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s