I dag har både Bill og jeg vært eksperimentelle på kjøkkenet: Jeg lagde en suppe jeg ikke har laget før, ingen oppskrift. Den ble god, syntes vi: Smørbønner ,røde linser, kikerter, oksekratf. I stekepannen blanket jeg stangselleri og rødløk og freste chorizo før det gikk i gryta. Hvitløk, salt og pepper rosmarin, basilikum og litt salvie tilslutt.
(før steking)
Bill lagde eplepai, det har han aldri gjort før og vi ooh’et og aahh’et oss igjennom den og vanilje-isen etter suppen og hadde jeg ikke blitt så mett, ville jeg gått for stående ovasjoner! Tenk at nå har jeg en paibaker i mitt kjøkken. Han er herved den offisielle pai baker her i huset!
Etter steking:
Hubby and I have been experimental in the kitchen today. I made a soup I’ve never made before -and without recipe. Lentils, beans , chick peas and beef broth. Then some blanched red onion, celery and chorizo. Last: salt and pepper, rosemary, basil and a tad bit of sage. Bill made an apple pie for the first time and we oohhed and aahhed through the pie and vanilla ice cream after soup. If I hadn’t been so stuffed, I would’ve gone for standing ovations! Bill, you’re the pie maker around here!
Nå fikk jeg lyst på fyrstekake og kaffe, denne kaka så knallgod ut..
Kos dere :o)
The soup sounds not only delicious, but perfect for this time of year. If Bill’s pie tasted half as good as it looked, it must’ve been a heavenly treat.
Den paien så virkelig god ut! Det er kjempegøy å lage ting man aldri har laget før. Kjøttkaker og taco blir gørr å lage i lengden.
Ønsker deg en herlig helg!:)
Åååå, den så nydelig ut….Kan si at man ble rimelig fristet nå…..Og i dag er det helg så da har jeg lov å kose meg litt ekstra…Hmmm, tru om jeg skal bake litt
Den suppa hørtes veldig god ut! Særlig med oksekraft til, det finnes aldri her i huset (hjemmelaget altså). Med eplepai til slutt, må det bar ha vært et særs vellykket måltid!
Ha en fin helg! 🙂
Herregud hva den mannen kan!! Nydelig !!